Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Mrs. Lina
Φαξ:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.

Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Χουιζού ΛίναΗ Medical είναι μια βιοφαρμακευτική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις αντιδραστηρίων IVD και συναφών οργάνων.

 

Τα περισσότερα από τα μέλη της ομάδας Ε & Α έχουν περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη προϊόντων POCT.Έχουν ήδη βελτιστοποιήσει με επιτυχία τα προϊόντα μας και εργάζονται αποτελεσματικά σε έργα ανάπτυξης νέου προϊόντος.

Production equipment

 

Προς το παρόν, εστιάζουμε κυρίως σε δύο τομείς έρευνας: τη διαχείριση της υγείας χρόνιων ασθενειών και τα άμεσα διαγνωστικά αντιδραστήρια, χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, της κλινικής βιοχημείας και της ανοσολογίας. Τα κύρια προϊόντα είναι τα εξής:

• Συσκευές παρακολούθησης γλυκόζης αίματος

• Μετρητής γλυκόζης αίματος ουρικού οξέος

• Μετρητής Αιμοσφαιρίνης

• Μετρητής ανάλυσης λιπιδίων αίματος (ολική χοληστερόλη, χοληστερόλη λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας, τριγλυκερίδια)

• Μετρητής ανάλυσης νεφρικής λειτουργίας (κρεατινίνη, ουρικό οξύ, ουρία)

• Μετρητής ξηρής βιοχημικής ανάλυσης (TC,HDL,TG,CR,UA,UR)

• Ανίχνευση μολυσματικών ασθενειών (συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ανίχνευσης COVID-19)

• Ναρκωτικά κατάχρησης

• Γονιμότητα

• Ογκικός δείκτης

• Ανίχνευση καρδιακού δείκτη

 

Ως επαγγελματίας κατασκευαστής και πάροχος υπηρεσιών στη βιομηχανία IVD, η "Huizhu" παίζει σημαντικό ρόλο στους τομείς της βιοχημείας και της ανοσολογίας τόσο για οικιακή όσο και για κλινική χρήση."Huizhu”έχει περάσει την πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας EN ISO 13485:2016.Τα σχετικά προϊόντα IVD έχουν λάβει την πιστοποίηση CE της ΕΕ.

"Huizhu”έχει εγκριθεί από το Κινεζικό Υπουργείο Εμπορίου μέλος στη «λευκή λίστα» για την εξαγωγή αντιεπιδημικών προϊόντων.Στο παρόν,"Huizhu”Η συσκευή ταχείας δοκιμής αντιγόνου COVID-19 έχει καταχωρηθεί σε πολλές χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία κ.λπ., και πέρασε την κλινική επικύρωση σε εθνικό εργαστήριο στη Γερμανία, την Ελβετία, τη Μαλαισία, κ.λπ. Τα προϊόντα παρουσιάζουν καλές επιδόσεις σε ευαισθησία και ιδιαιτερότητα σε σύγκριση με κορυφαία στον κλάδο προϊόντα και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές.

Ιστορία

Η Ιστορία μας

Η Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή ιατρικών συσκευών.Τηρώντας την έννοια της «βελτίωσης της αποτελεσματικότητας για τους γιατρούς και δημιουργίας αξίας για τους ασθενείς», η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια βάση έρευνας και ανάπτυξης ιατροτεχνολογικών προϊόντων με πυρήνα την στοματική ψηφιοποίηση, εξυπηρετώντας την παγκόσμια αγορά του στόματος με τα κορυφαία καινοτόμα προϊόντα παγκοσμίως.

Η ομάδα μας

Τα κεντρικά γραφεία και το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας βρίσκονται στην πόλη Zhangjiang Science City, στη Σαγκάη της Κίνας, και ένα κέντρο παραγωγής και λειτουργίας έχει δημιουργηθεί στη Ζώνη υψηλής τεχνολογίας Ziyang, στο Σιτσουάν, στην «Κοιλάδα των Δοντιών» της Κίνας.Η παραγωγική βάση της εταιρείας υιοθετεί υψηλών προδιαγραφών καθαρό δωμάτιο και αυστηρές διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσει τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την στιβαρότητα των προϊόντων.