Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Lina Medical Device Technology Co., Ltd.
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Ελεγκτής γονιμότητας > 25mIU/Ml HCG Τεστ Εγκυμοσύνης Κιτ ταινίας σε ούρα για ορό

25mIU/Ml HCG Τεστ Εγκυμοσύνης Κιτ ταινίας σε ούρα για ορό

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: Lysun

Πιστοποίηση: CE

Αριθμό μοντέλου: Hcg-P11

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Όροι πληρωμής: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

25mIU/ml λωρίδα τεστ εγκυμοσύνης hcg

,

25mIU/ml τεστ ούρων hcg

,

25mIU/ml κιτ τεστ εγκυμοσύνης hcg

Προϊόν:
hcg δοκιμή
Γάτα. Αριθ.:
Hcg-P11
Σχήμα:
Λουρίδα
Πρότυπα:
50pcs
Δείγμα:
ορός
Ευαισθησία:
25mIU/ml
Προϊόν:
hcg δοκιμή
Γάτα. Αριθ.:
Hcg-P11
Σχήμα:
Λουρίδα
Πρότυπα:
50pcs
Δείγμα:
ορός
Ευαισθησία:
25mIU/ml
25mIU/Ml HCG Τεστ Εγκυμοσύνης Κιτ ταινίας σε ούρα για ορό

Ταινία μέτρησης HCG για ορό: Ανίχνευση εγκυμοσύνης νωρίς και με ακρίβεια HCG-P1

Περιγραφή προϊόντος:

Η ταινία μέτρησης HCG για ορό είναι ένα αξιόπιστο και βολικό διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την έγκαιρη και ακριβή ανίχνευση της εγκυμοσύνης.Η ταινία έχει ευαισθησία 25mIU/ml, που σημαίνει ότι μπορεί να ανιχνεύσει πολύ χαμηλά επίπεδα της ορμόνης ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (HCG) σε δείγματα ορού.

Η ορμόνη HCG παράγεται από τον αναπτυσσόμενο πλακούντα στις έγκυες γυναίκες και η παρουσία της στον ορό ή στα ούρα είναι ένας αξιόπιστος δείκτης της εγκυμοσύνης.Η ταινία μέτρησης HCG έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει ειδικά την HCG σε δείγματα ορού, παρέχοντας γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα σε λίγα μόνο λεπτά.

Αυτή η ταινία μέτρησης είναι εύκολη στη χρήση και διατίθεται σε τυπική συσκευασία των 50 τεμαχίων.Η ταινία έχει ένα σαφές και ευανάγνωστο παράθυρο αποτελεσμάτων και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα μέσα σε λίγα λεπτά.Η ταινία μέτρησης HCG είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες υγείας, εργαστήρια και γυναίκες που θέλουν να επιβεβαιώσουν έγκαιρα την εγκυμοσύνη τους.

Συμπερασματικά, η ταινία μέτρησης HCG για ορό είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό διαγνωστικό εργαλείο για την έγκαιρη ανίχνευση εγκυμοσύνης.Είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τις γυναίκες που θέλουν να επιβεβαιώσουν την εγκυμοσύνη τους έγκαιρα και με ακρίβεια.Με την υψηλή ευαισθησία και την ευκολία χρήσης, η ταινία μέτρησης HCG είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε εργαστήριο ή κλινική.


 

αυτή η συνθήκη.25mIU/Ml HCG Τεστ Εγκυμοσύνης Κιτ ταινίας σε ούρα για ορό 025mIU/Ml HCG Τεστ Εγκυμοσύνης Κιτ ταινίας σε ούρα για ορό 1

Παρόμοια προϊόντα